Europa Conference League

Μηδενική ξεκούραση και... πίστη για πρόκριση στον Άρη

Ο Άρης δυσκόλεψε τη ζωή του στο Τελ Αβίβ και πλέον θα πρέπει να φορτσάρει για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, για την οποία υπάρχει πίστη για κάτι καλό.

Αναγκασμένος να κάνει κατάθεση ψυχής αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στα playoffs του Conference League είναι ο Άρης, μετά την εκτός έδρας ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι. Το παιχνίδι θα μπορούσε να εξελιχθεί χειρότερα αν δεν ήταν «βράχος» ο Κουέστα ή ακόμα και καλύτερα αν ο Καμάτσο δεν έκανε το... τσαφ της ζωής του.

Οι «κίτρινοι» δεν έχασαν και επέστρεψαν άμεσα στην Ελλάδα. Βέβαια, μετά την κούραση του παιχνιδιού ταλαιπωρήθηκαν και στο αεροδρόμιο, αφού η πτήση του αναχώρησε με σχεδόν 1,5 ώρα καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο «Μακεδονία», στις 3:30 τα ξημερώματα.

Άρης: Μηδενική ξεκούραση και πίστη για πρόκριση

Γενικότερα πάντως παρά την κακή εικόνα υπάρχει αισιοδοξία ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα πράγματα θα μπορούν να είναι τελείως διαφορετικά αν υπάρξει σωστή δουλειά και κατάλληλο πλάνο, με τους φίλους της ομάδας στο πλευρό της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις δηλώσεις του μετά το ματς στο Ισραήλ, ο Μανού Γκαρθία, εξέφρασε την άποψή του ότι ο Άρης μπορεί με όπλο τον κόσμο του να κάνει την ανατροπή στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την πλευρά του ο Χερμάν Μπούργος, έδωσε το έναυσμα για σκληρή προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x